Besøk MENT i sommer!

Kun en kjøretur 10 minutter nord for Lillehammer finner du vakre Fåberg, og vår flaggskipbutikk som er lokalisert i en gammel skifabrikk.

Her inviteres du til sommeråpent hvor du kan vandre i vår nye, store hage som strekker seg helt ned til Lågen, nyte utstillingen til Kai Bratbergengen som er sommerens utstiller, kose deg med kaffe og deilig hjemmebakst og selvsagt bli inspirert av utstillinger i butikken hvor vi har et stort utvalg av våre egne produkter i porselen og keramikk kombinert med utvalgte merker på lin og bestikk.

ÅPNINGSTIDER I JULI

torsdag, fredag, lørdag og søndag

kl. 12:00 – 16:00

VIL DU KOMME UTENOM ÅPNINGSTID?

Ring oss på 909 32 860 eller send mail til post@ment.no så finner vi en tid som passer!

Velkommen innom oss for en inspirerende og trygg handel!


 

I sommer kan du nyte en kopp kaffe og hjemmebakte kaker i kaféen med panoramautsikt til hagen og lågen. Sett av tid til å rusle i hagen, gjerne med kaffekoppen i hånden – og kjenn hvordan elva og naturen rundt gir næring til inspirasjon!

Vår flaggskipbutikk finner du i det som engang var verdens eldste skifabrikk – over 500 m2 fylt med inspirerende utstillinger med norsk design. Her vil du også få innsikt i vår produksjon og produktutvikling!

Hos oss presenterer vi hele vår kolleksjon, i tillegg kan du finne noen sjeldne skatter som vi kun har produsert i et lite antall.

Ta deg god tid i butikken, her vil du få innblikk i vår designinspirasjon, få ideer til innredning og borddekking og la deg inspirere av alle fargene! Vi gir deg god produkt- og fargeveiledning basert på din stil og smak; rett og slett MENT for deg!

Velkommen til oss!