Velg en bærekraftig norsk produsent til dine bedriftsgaver!

I en liten fabrikk på Fåberg, like utenfor Lillehammer, produserer Ment porselen og keramikk med et unikt nordisk særpreg. Vårt designspråk er direkte inspirert av den Norske naturen, med sine organiske og skulpturelle former, og med en avstemt og variert fargepalett.

Med våre håndlagde designprodukter er vi et motstykke til moderne masseproduksjon, hvor alt som lages er maskinprodusert og polert. Våre håndverkere har et skarpt øye for detaljer og vi stiller strenge krav til kvalitet. Produktene er både funksjonelle, gode å holde i hånden, med en estetikk som fanger blikket.

Godt håndverk tar tid. Derfor samarbeider vi med en Portugisisk håndverksprodusent for deler av vår produksjon, slik at vi med litt planlegging også kan levere store volum.

En gave som fortsetter å glede

Masseproduserte logo-produkter er ikke bærekraftige. Dette er gjerne kortlevde og upersonlige produkter som det er vanskelig å knytte seg til.  De ender ofte opp innerst i skapet, i støvhylla på kontoret, eller i søpla. Gjennom å gi en gave som mottakeren kan ha fremme hver eneste dag bygger du en sterkere relasjon som varer. Vi trykker ikke andres logo på våre produkter. I stedet tilbyr vi spesialtilpasset firmaprofilering på emballasje og innpakning om ønskelig.

-Gir du et produkt fra Ment vil du bli husket for gaven!
Vi leverer både større jubileumsgaver og utsmykning til bedriftens resepsjons- og fellesarealer, samt representasjonsgaver, prosjektgaver, og gaver til ansatte.

Møt oss på Teams for en virtuell omvisning i vår flaggskipsbutikk på Fåberg. Her får du oppleve hele vårt produktutvalg, fantastiske borddekninger, og mange inspirerende fargekombinasjoner. Sammen kan vi sette opp et forslag tilpasset dine behov.

Tenk langsiktig, så sparer du både tid og penger.

For mange bedrifter er det en tilbakevendende utfordring å finne gode gaver til kunder og ansatte.

Derfor har vi utviklet et flerårsprogam som gjør jobben enklere for deg.

Gjennom å planlegge innkjøp over flere år, kan vi sette sammen en gavekolleksjon tilpasset din bedrift, slik at mottaker til slutt sitter igjen med en komplett samling. På denne måten blir innkjøpsprosessen mer forutsigbar, og du kan være trygg på at produktene fra Ment alltid vil holde den høyeste håndverkskvalitet.

«Vi har valgt MENT som leverandør på våre bedriftsgaver da de har flotte produkter, høy kvalitet og har en lokal forankring med norsk produksjon. De har sterke verdier i alle ledd som vi både identifiserer oss med og støtter.»

Anders Dalsaune Jansen, Tyrili  

<form action=”mailto:post@ment.no“>
<input name=”subject” type=”text” />
<textarea name=”comment”></textarea>
</form>

Ta kontak – vi besvarer alle henvendelser fortløpende

Husk å oppgi telefonnummeret ditt i meldingen din hvis du vil at vi skal ringe deg tilbake. Du kan også nå oss på telefon 909 32 860.

    Et lite utvalg av våre produkter – vi har mange valg i ulike prisklasser og hjelper deg gjerne med å sette sammen det som passer best for din bedrift!