Gaver for din bedrift

– Gaver som skaper samhold.

Med hjemmekontor og avlyste julebord har den daglige sosiale omgangen mellom gode kollegaer begrenset seg til digitale møter over pc-skjermen. Og den hyggelige praten rundt kaffemaskinen er som et friskt minne fra en enklere tid. 

Norsk design til dine ansatte.

Ment er en eksklusiv porselenprodusent som holder til på Fåberg. Vi designer produkter i gjennomfarget porselen som er vakre å se på og gode å holde i. Hos oss finner du den unike gaven til dine ansatte. Våre te- og kaffekopper har et distinkt særpreg som er lett å bli glad i. De passer perfekt til hjemmekontoret og legger til rette for økt felleskap. Når alle koser seg med en god kopp, senker vi skuldrene og synker ned i stolen. Da sitter smilet lettere og vi tar oss tid til den hyggelige praten. Nesten som da vi hang rundt kaffemaskinen på kontoret.Husker du?

Men selv om kaffekoppen vil holde deg varm gjennom vinteren, så er kanskje du på jakt etter det helt spesielle. Vår Stolt-kanne står stødig på bordet som en påminnelse om et år fullt av helt uforutsette bragder. Og hvis din kollega er en søtmons kan kråkebollen fylles til randen med makroner eller konfekt.

Vi hjelper deg med planleggingen!

På Fåberg går ovnene for fullt. I år produserer vi gaver på bestilling og vi oppfordrer alle våre kunder til å starte planleggingen så rask som mulig. Da gjør vi livet enklere for nissene på Fåberg og vi rekker å levere alle gavene i god tid før jul eller til sommeravslutningen.

Vi har også god erfaring med å sette opp flerårig gaveprogram for bedrifter slik at den ansatte kan spare opp en unik kolleksjon over flere år.

<form action=”mailto:post@ment.no“>
<input name=”subject” type=”text” />
<textarea name=”comment”></textarea>
</form>

Ta kontak – vi besvarer alle henvendelser fortløpende

Husk å oppgi telefonnummeret ditt i meldingen din hvis du vil at vi skal ringe deg tilbake, 

    Du kan også nå oss på telefon 909 32 860

    Et lite utvalg av våre produkter – vi har mange valg i ulike prisklasser og hjelper deg gjerne med å sette sammen det som passer best for din bedrift!