BESØK MENT FRA EGEN STUE!

Året som har gått har gjort at vi både reiser mindre og er mer digitale. Derfor har vi nå kastet oss rundt og tilbyr virituelt besøk og digital shopping i butikken vår!

Vi får mange henvendelser med spørsmål om produkter og fargekombinasjoner – og nå har du muligheten til å spørre oss direkte, samtidig som du kan se med egne øyne hva vi snakker om.

Med digital shopping får du muligheten til å se hele vårt utvalg, som er betydelig større enn i nettbutikken vår, og du får selvfølgelig samme fraktbetingelser; fast frakt kr 50,- og gratis frakt på kjøp over kr. 500,- innen Norge. Betaling skjer med Vipps via vår butikk-kasse og vi sender kvitteringen din med i forsendelsen.

PS: ønsker du ikke å booke digital shopping, men kun få svar på spørsmål kan du ringe 909 32 860

SLIK FOREGÅR DET:

  • Trykk på knappen under som tar deg til booking-siden.
  • Finn tidspunktet som passer for deg og reservér.
  • Innen 24 timer sender vi deg en invitasjon til Teams-møte på avtalt tidspunkt.
  • Tony, Hana eller Ingvild møter deg på Teams til avtalt tid og gir deg en omvisning i lokalene våre. Her har du mulighet til å stille spørsmål, se produktene live og få tips og råd.
  • Produktene du ønsker å kjøpe betales med Vipps og vi sender varene til deg senest innen to arbeidsdager med mindre du har kjøpt noe som må produseres. Da avtaler vi leveringstid med deg direkte.

TILBAKEMELDING FRA KUNDER

Vi har allerede gjennomført noen tester med digital shopping for å kvalitetssikre produktet vi leverer, og har fått strålende tilbakemeldinger etter de digitale besøkene vi har gjennomført.

Vi legger opp besøket etter ditt behov og det du er på utkikk etter, og forteller deg gjerne også litt om historien vår samtidig som vi gir deg fakta om våre produkter og vår produksjon.

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått:

“Det var way over mine forventninger. Jeg vet jo at jeg elsker produktene men var usikker på om shopping erfaringen skulle vise frem det jeg hadde håpet… men det gjorde det absolutt! Imponert over kvelden!”

“Synes det var så bra gjennomført! Fra A til Ø. Det var en reise gjennom butikken som startet nede med lokal kunst, og gikk opp en gammel trapp med historie, for å komme til inngangen med skogens farger og grener… og så the grand entrance til selve butikken.. til og med fyr i peisen.. mere norsk kos finnes ikke!”

“Jeg ønsket meg personlig hjelp og tilgang til alle produkter. Forventingene ble absolutt innfridd:-)”

gå til booking

Se denne filmsnutten fra utsalget på Fåberg: