Vår 2020.

Vi starter våren med å introdusere MENTs vårkatalog for 2020.

MENTs verden er fortsatt omgitt av norsk villmark og naturens nyanser som eksisterer mellom himmel og jord, og denne gangen har vi utviklet en ny blå farge kalt himmelblå og en brun farge kalt jord.

Sukkertøyskål i fargen himmelblå.

Den nye fargen himmelblå passer perfekt inn i fargepaletten med dueblå, sjø og alle våre grønnfarger – og vi gleder oss til å dekke bordet med disse fargene!

Omgitt av norsk villmark og naturens nyanser som eksisterer mellom himmel og jord.

Introduksjon av nytt design.

Krum suppebolle var en suksess forrige høst og vi har sett frem til å presentere de større serveringsbollene i samme kolleksjon.

NYHET! Venstre bilde: Krum serveringsbolle i dueblå. Høyre bilde: Krum kaffekopp i fargen himmelblå.

Krum liten serveringsbolle  kommer i fargene jord, dueblå og lys lågen.  Krum stor serveringsbolle produseres i lys grå og strå.

NYHET! Serveringsbollene passer perfekt i hverandre, her vist med fargene lys grå i stor b olle, dueblå i liten bolle og strå i suppebollen.

Vi har også utviklet en vase i gjennomfarget porselen. Liten Bølgevase har samme uttrykket som de større vasene Bølgevase og Vindskjev. Med sin vakre, taktile overflate av ubehandlet, gjennomfarget porselen fanger den lys og skygge i sin organiske form.

NYHET! Skrå liten bølgevase i fargene mint og lys skog. Tilgjengelig fra mars 2020.

Vi håper du liker vår nye katalog!