Naturlig Ment.

Vi gleder oss over å vise frem noen av de nye produktene og fargene vi skal presentere på Oslo Design Fair og Maison & Objet i Paris denne høsten.

Med det pågående prosjektet hvor vi utvikler servise for undervannsrestauranten Under, Lindesnes er vi tydelig blitt farget av kystlandskapet. Bølger, strå, svaberg og grønntoner er en stor del av høstens presentasjon.

Steinvasen i fargen steingrå, og Bølgevase i fargen grus.

Introduksjon av nye farger.

Som alltid er vi inspirert av naturen og avdempede fargenyanser som går godt sammen. Med navn som strå, sot, grus og svaberg hyller MENT naturelementene.

Stolt vaser og Kråkebolle i den nye fargen sot.

Bølger, strå, svaberg og grønntoner er en stor del av høstens presentasjon.

Krum tekanne i ny farge – svaberg.

Introduksjon av nytt design.

Å skape vakre borddekkinger er en av søstrenes favorittsyssel, og MENT ekspanderer KRUM-kolleksjonen med en ny suppebolle. Den organiske formen harmonerer med den ovale fasongen på middagstallerkenene, og kombinert med bestikket fra Cutipol så ønskes du velkommen til å tilbringe hele kvelden rundt spisebordet.

Krum suppebolle i fargen strå kombinert med Krum middagstallerken i fargen leire og Krum kaffekopp i mørk sjokolade.

Med navn som strå, sot, grus og svaberg hyller MENT naturelementene.

Introduksjon av nytt materiale.

Nå presenterer vi vår telysestake i to ulike versjoner av farget glass; bekk og elv. Det er med stor begeistring vi nå har startet samarbeid med en fantastisk produsent av munnblåst glass i Portugal, og første levering er November 2019.

Vi gleder oss til å tenne lys i disse når den mørke og kalde vinteren kommer, og farget glass kombinert med gjennomfarget porselen er jo fantastisk vakkert!

Skrå telysestake hi fargen elv kombinert med Sandbolle fra MENT for Under kolleksjonen. Til venstre ser du den nye Under vannkanne fra samme kolleksjon.

Ny katalog.

Håper du vil glede deg over vår nye katalog med vakre bilder tatt av talentfulle  Ragnar Hartvig.

MENT catalog 2019.