BESØK MENT I SOMMER

Denne sommeren gleder vi oss veldig til!

Med ny, stor hage som strekker seg helt ned til Lågen, utstilling med Kai Bratbergengens bilder, kafé og inspirerende utstillinger har vi utvidet tilbudet vårt og inviterer til sommeråpent!

ÅPNINGSTIDER I HELE JULI

torsdag 12-16

fredag 12-16

lørdag 12-16

søndag 12-16

BOOKING UTENOM ÅPNINGSTID!

Du kan booke besøk hos oss utenom åpningstid i kalenderen under hvor du får hele vårt univers for deg selv! Da kan du få omvisning i vår produksjon og besøke butikken hvor du får kaffe i MENT-kopp og lokal sjokoladegodbit. Vi kan også gi deg god produkt- og fargeveiledning basert på din stil og smak.

Booking koster kr. 50,- pr. person (barn under 15 år er gratis), varighet ca. 1 time og forhåndsbetales med vipps i bookingen.

NB! Vi følger selvsagt gjeldende smittevernsregler til enhver tid både i åpningstiden og for bookingavtaler.

se ledig tid

Velkommen innom oss for en inspirerende og trygg handel!

I sommer kan du nyte utsikten vår med en kopp kaffe og hjemmebakte kaker i kaféen, eller rusle ut i hagen, lukte på alle blomstene vi plantet i fjor og se Lågen seile rolig forbi på vei sørover.

Vår flaggskipsbutikk finner du i det som engang var verdens eldste skifabrikk – over 500 m2 fylt med inspirerende utstillinger med norsk design. Her vil du også få innsikt i vår produksjon og produktutvikling!

Ta deg god tid i butikken, her vil du få innblikk i vår designinspirasjon, få ideer til innredning og borddekking og la deg inspirere av alle fargene!

Hos oss presenterer vi hele vår kolleksjon, i tillegg kan du finne noen sjeldne skatter som vi kun har produsert i et lite antall.

Vi gir deg god produkt- og fargeveiledning basert på din stil og smak; rett og slett MENT for deg!

Velkommen til oss!