I vår utsalg/showrom finner du hele MENTs utvalg i porselen og keramikk, samt utvalgte produkter som matcher vårt servise perfekt. Med inspirerende utstillinger i de store lokalene er det duket for en hyggelig og trygg handel. Med porselen fra Ment gir du en gave som skiller seg ut!
Lørdager har vi cafétilbud med kaffe, te og godt bakverk, selvfølgelig servert på kortreist porselen!

Våre faste åpningstider:

fredager 12-16

lørdager 12-16

Sommeren 2021 utvider vi tilbudet vårt i hele Juli med åpent torsdag-søndag 12-16.

Les mer om sommeråpent!

Vedr. Covid 19:

Vi tar selvfølgelig smittevern på alvor, og selv om vi har god plass så begrenser vi det til maks 20 personer samtidig i butikken med 2 meter avstand. Vi registrerer alle besøkende for smittesporing, og vi oppfordrer alle til å bruke munnbind.

Slik kan vi opprettholde en trygg og inspirerende handel både for kunder og ansatte!

Vil du komme innom utenom åpningstid?

Vi har lagt til rette for at du og vennene dine kan booke dere inn for en eksklusiv og trygg handel hos oss med omvisning i vår porselensproduksjon og påfølgende besøk i utsalget.

Vi tilpasser ditt besøk.
Vi varter gjerne opp med bobler og enkel matservering til de som ønsker det lille ekstra, men om du ønsker å komme innom for en kjapp handel uten omvisning, så kan vi selvsagt avtale det også!

Book ditt besøk hos oss.

På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke ta imot større grupper enn 10 personer samtidig. Ring oss på 909 32 860 eller send en e-post til post@ment.no for å avtale tid i dag.

Send oss en mail Ring oss

Du kan også legge inn din informasjon i skjemaet under og sende oss en melding med en forespørsel så kontakter vi deg innen kort tid for å avtale et besøk som passer!

    Se denne filmsnutten om fra vår fabrikkbutikk på Fåberg: