Lyst til å besøke MENT?

Åpent fredager 12-16 og lørdager 12-16

I vårt 500m2 store showrom og butikk jobber vi kontinuerlig med å ha inspirerende utstillinger og et oppdatert utvalg av alle våre produkter. Vi viser også produkter fra utvalgte leverandører på linduker, linservietter og bestikk som passer perfekt til våre egne produkter. I tillegg vil du finne produkter fra vår produktutvikling og produksjon som du ikke finner noen andre steder!

Hos oss kan du handle trygt; alle må sprite hendende sine når de kommer inn, og vi har god plass slik at det er lett å holde avstand! Vi er opptatt av at du får en trygg og god handleopplevelse!

Som et ekstra tiltak pga. Covid-19 kan du ringe oss og avtale privat besøk i butikken, da kan vi også planlegge inn en omvisning i vår produksjon om du ønsker dette. Ring oss på tlf 909 32 860 så avtaler vi et besøk!

Ring oss, så kommer vi!

Er du i området og vil komme innom på impuls kan du ringe tlf: 909 32 860 så åpner vi opp for deg om vi har mulighet!

Online booking!

Våre faste åpningstider er fredager 12-16 og lørdager 12-16 men vi har også åpent for booking om du planlegger en tur utenom disse dagene. Da kan du velge et tidspunkt for besøk hvor du gjerne kan ta med deg flere. Blir dere mer enn 10 personer, så må vi ha beskjed på forhånd til post@ment.no eller ringe tlf: 909 32 860.

I vår booking vil du finne to tjenester:

“butikkbesøk”

Hvis du trenger et gavetips eller bare vil komme innom for å kikke og handle, så kan du booke “butikkbesøk”.

“butikkbesøk med stylistveiledning”

Ønsker du å komme innom for å få hjelp til å velge riktige fargesammensetninger på porselenet, få borddekkingstips, lære hvordan du kan dekorere med blomster i vasene våre eller lignende? Velg denne varianten, og du vil møte en av søstrene Sidsel eller Ingvild i butikken. Med deres bakgrunn som blomsterdekoratør, produktdesigner og interiørstylist vil du få god hjelp til ideer som er funksjonelle, vakre og personlige, eller MENT for deg, som vi gjerne sier!

Bookingen gjør du her:

https://ment.reservio.com

Det er mulig å booke besøk hos oss 90 dager frem i tid, og vi gleder oss til du kommer!

Vi tar selvfølgelig alle forhåndsregler for å hindre spredning av Covid-19 og oppfordrer våre kunder til å følge oppdaterte retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og instruksjonene i butikken.

Om du booker et besøk hos oss hjelper vi deg med tips til hvordan du kan dekke bordet ditt til fest, dekorere med blomster og materialkombinasjoner, men gir deg gjerne også råd utover det vi selv kan levere av produkter. slik som fargevalg i hjemmet ditt, møbeltips og romløsninger.

Vi hjelper deg med ideer til borddekking som passer din stil!

I tillegg til vårt eget design har vi også fantastisk bestikk fra Cutipol og linprodukter i en mengde fargevalg fra Linge Partiqular. Vi hjelper deg med å finne den perfekte sammensetningen for deg!

Se denne filmsnutten om fra vårt utsalg på Fåberg:

åpningstider