Lyst til å besøke MENT?

I vårt 500m2 store showrom og butikk jobber vi kontinuerlig med å ha inspirerende utstillinger og et oppdatert utvalg av alle våre produkter. Vi viser også produkter fra utvalgte leverandører på linduker, linservietter og bestikk som passer perfekt til våre egne produkter. I tillegg vil du finne unike produkter fra vår produktutvikling og produksjon som du ikke finner noen andre steder!

kal du forbi Lillehammer i ferien kan du booke et besøk hos oss!

Våre åpningstider er fredager 12-16 og lørdager 12-16 men har nå også åpnet opp for booking utenom disse faste åpningstidene. Da kan du velge et tidspunkt for besøk, og du kan gjerne ta med deg flere. Blir dere mer enn 10 personer, så må vi ha beskjed på forhånd til post@ment.no.

I vår booking vil du finne to tjenester:

“butikkbesøk”

Hvis du trenger et gavetips eller bare vil komme innom for å kikke og handle, så kan du booke “butikkbesøk”.

“butikkbesøk med stylistveiledning”

Ønsker du å komme innom for å få hjelp til å velge riktige fargesammensetninger på porselenet, få borddekkingstips, lære hvordan du kan dekorere med blomster i vasene våre eller lignende? Velg denne varianten, og du vil møte en av søstrene Sidsel eller Ingvild i butikken. Med deres bakgrunn som blomsterdekoratør, produktdesigner og interiørstylist vil du få god hjelp til ideer som er funksjonelle, vakre og personlige, eller MENT for deg, som vi gjerne sier!

Bookingen gjør du her:

https://ment.reservio.com

Det er mulig å booke besøk hos oss 90 dager frem i tid, og vi gleder oss til du kommer!

Vi tar selvfølgelig alle forhåndsregler for å hindre spredning av Covid-19 og oppfordrer våre kunder til å følge oppdaterte retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og instruksjonene i butikken

Om du booker et besøk hos oss hjelper vi deg med tips til hvordan du kan dekke bordet ditt til fest, dekorere med blomster og materialkombinasjoner, men gir deg gjerne også råd utover det vi selv kan levere av produkter. slik som fargevalg i hjemmet ditt, møbeltips og romløsninger.

I tillegg til vårt eget design har vi også fantastisk bestikk fra Cutipol og linprodukter i en mengde fargevalg fra Linge Partiqular. Vi hjelper deg med å finne den perfekte sammensetningen for deg!

 

Vi hjelper deg med ideer til borddekking som passer din stil!

 

 

En sniktitt inn i showrom og butikk på Fåberg:

 

Er det noe du lurer på så send oss en mail!