Koppens form gjør at væskestrømmen blir smalere og mer sentrert når den treffer munnen, noe som demper syrligheten og gir en første opplevelse av noe med lav syre og en rund følelse på tungen. Den lett oksiderte fargen er valgt basert på Fabiana Carvalhos forskning, som viser at brune og røde nyanser ofte forbindes med rike og kraftige smaker i kaffe. For å gi en bedre drikkeopplevelse ønsket Tim Wendelboe espressokopper som er større og tyngre enn de tradisjonelle. Dette bidrar til at kaffen kjøles raskere ned og holder optimal drikketemperatur.
«We often refer to “brown flavours” like chocolate, nuts or caramel when we describe espressos we would serve in this cup which typically would be a washed Catuaí from Honduras or a washed Bourbon from El Salvador or Brazil. «
– Tim Wendelboe
“We truly value our collaboration with Tim Wendelboe.
Tim shares our commitment to quality and environmental responsibility, which has made this journey both inspiring and rewarding. ”
Designer / Founder
SIDSEL FORR HEMMA






















