ment® + Pellestova Slakteri
ment®
+
Pellestova Slakteri
En rykende fersk produktserie
Vi har i lang tid jobbet med å utvikle en ny produktserie til åpningen av den nye restauranten Pellestova Slakteri, et spennende prosjekt til en
perle av en restaurant som befinner seg i andre etasje over viltslakteriet på Pellestova, Hafjell.
Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene !
– rykende fersk produktserie
Vi har i lang tid jobbet med å utvikle en ny produktserie til åpningen av den nye restauranten Pellestova Slakteri, et spennende prosjekt til en
perle av en restaurant som befinner seg i andre etasje over viltslakteriet på Pellestova, Hafjell.
Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene !
_ “En spennende kulinarisk opplevelse”
“En spennende kulinarisk opplevelse”
INSPIRASJON
Inspirasjonen til konseptet er hentet fra dyrene og fjellandskapet som omgir restauranten. Gevir har vært en viktig kilde til mønstre, detaljer og farger i produktserien.
Utsikten til det vidstrakte landskapet inne i restauranten gir en unik ro, og dette har vi forsøkt å overføre til produktene.
På denne måten lar vi maten spille hovedrollen.
INSPIRASJON
Inspirasjonen til konseptet er hentet fra dyrene og fjellandskapet som omgir restauranten. Gevir har vært en viktig kilde til mønstre, detaljer og farger i produktserien.
Utsikten til det vidstrakte landskapet inne i restauranten gir en unik ro, og dette har vi forsøkt å overføre til produktene.
På denne måten lar vi maten spille hovedrollen.
UTVIKLING I SAMARBEID
Kolleksjonen er utviklet i tett samarbeid med de fine folka på Pellestova Slakteri.
Vi har strebet etter enkelhet, der fokus på detaljer og bruk av de aller beste råvarene har vært gjennomgående for alt i dette prosjektet.
UTVIKLING I SAMARBEID
Kolleksjonen er utviklet i tett samarbeid med de fine folka på Pellestova Slakteri.
Vi har strebet etter enkelhet, der fokus på detaljer og bruk av de aller beste råvarene har vært gjennomgående for alt i dette prosjektet.
UTNYTTELSE AV RÅVARENE
I denne kolleksjonen har vi utviklet egne oppskrifter for råvarene til produktene, som inneholder bein fra slakteriet.
Dyrebeina har vi brent og knust til pulver og blandet i porselensmassen og glasur sammen med de andre råstoffene.
UTNYTTELSE AV RÅVARENE
I denne kolleksjonen har vi utviklet egne oppskrifter for råvarene til produktene, som inneholder bein fra slakteriet.
Dyrebeina har vi brent og knust til pulver og blandet i porselensmassen og glasur sammen med de andre råstoffene.
VIKTIGE DETALJER
Kolleksjonen består av 18 ulike nye modeller. Vi har brukt mye tid på utvikling, modellarbeid og detaljer denne høsten. Vi har prøvd ting som virket ganske umulig og gjennom mange tester har vi fått det til !
– formen på bildet viser mønsteret på undersiden til et av produktene. Mønsteret er en viktig detalj, men påvirker også formen.
VIKTIGE DETALJER
Kolleksjonen består av 18 ulike nye modeller. Vi har brukt mye tid på utvikling, modellarbeid og detaljer denne høsten. Vi har prøvd ting som virket ganske umulig og gjennom mange tester har vi fått det til !
– formen på bildet viser mønsteret på undersiden til et av produktene. Mønsteret er en viktig detalj, men påvirker også formen.
PERFECT INPERFECTION
Fargepaletten i denne serien er rolig og mange produkter kommer i fargen Benhvit.
Modellen på bildet er utviklet slik at den skal bøye seg under brenning .
Dermed er det materialet som bestemmer resultatet og ingen produkter blir like.
Dermed er det materialet som bestemmer resultatet og ingen produkter blir like.
PERFECT INPERFECTION
Fargepaletten i denne serien er rolig og mange produkter kommer i fargen Benhvit.
Modellen på bildet er utviklet slik at den skal bøye seg under brenning .
Dermed er det materialet som bestemmer resultatet og ingen produkter blir like.
FORHÅNDSBESTILLING
Vi starter nå produksjon av produktene som snart vil komme for salg.
Mange av produktene er svært krevende i produksjon og vil kun bli tilgjengelig på forhåndsbestilling.
FORHÅNDS-
BESTILLING
Vi starter nå produksjon av produktene som snart vil komme for salg.
Mange av produktene er svært krevende i produksjon og vil kun bli tilgjengelig på forhåndsbestilling.
UNIK MATOPPLEVELSE
Ønsker du å sikre deg en av de mest unike matopplevelsene som Innlandet har å by på? Besøk;
UNIK MATOPPLEVELSE
Ønsker du å sikre deg en av de mest unike matopplevelsene som Innlandet har å by på?
Besøk;
_”Enkelhet, fokus på detaljer og bruk av de aller beste råvarene har vært føringer i prosjektet”
“Enkelhet, fokus på detaljer og bruk av de aller beste råvarene har vært føringer i prosjektet”
BYGGET
Viltslakteriet er integrert i terrenget og utsikten fra restauranten er fantastisk.
Om kvelden fremstår restauranten som en lun og inviterende lomme i det store landskapet.
Bygget er tegnet av RAM arkitektur, Lillehammer
FOTO:
RAM / Ferst media / ment®
RAM / Ferst media / ment®