RAUS Egg håndlages i keramikk og glaseres med matt utenpå og blank glasur inni. Det tar 7 dager fra et nytt egg blir støpt til den har gått igjennom alle prosesser i produksjonen med vask av kanter og overflater, råbrann, glasering og glasurbrann. Egget som er spettet på utsiden er glasert med en spesiell glasur som reagerer med varmen i ovnen, slik at flekkene blir ulike for hvert enkelt produkt, og ingen egg er helt like hverandre - akkurat som ekte egg!
Produkt detaljer
Materiale: Keramikk
Størrelse:L 37cm / H 19 cm / B 20 cm
Volum:
Ønsker du å bruke kannen som vase, så anbefaler vi å feste små møbelknotter under produktet. Slik unngår du at det blir kondens mellom produktet og flaten det er plassert på. Keramikk brennes lavere enn porselenet vårt, og er derfor ikke like sterkt. Vi anbefaler derfor håndvask av våre keramikkprodukter. Keramikk er knuselig og tåler ikke harde slag. Materialet kan også sprekke ved termisk sjokk, det vil si om det oppstår brå temperatur forskjeller.