Historien til Omakase Hamar startet i 2020 med legendariske Alex Cabiao som Head Sushi Chef.
Teamet på Omakase ønsket noe utenom det vanlige når de skulle servere sushi på den bittelille og luksuriøse restauranten på loftet i Matkvartalet i Hamar sentrum. Her var det kun plass til 13 gjester som ble servert over disk i sushibaren, direkte fra sushichefens trente hender. Rå opplevelser for sjømat-eksentrikere og vin-elskere. Og sushien – den ble servert på porselen fra Fåberg.
ment® + Omakase
Historien til Omakase Hamar startet i 2020 med legendariske Alex Cabiao som Head Sushi Chef.
Teamet på Omakase ønsket noe utenom det vanlige når de skulle servere sushi på den bittelille og luksuriøse restauranten på loftet i Matkvartalet i Hamar sentrum. Her var det kun plass til 13 gjester som ble servert over disk i sushibaren, direkte fra sushichefens trente hender. Rå opplevelser for sjømat-eksentrikere og vinelskere. Og sushien – den ble servert på porselen fra Fåberg.
Omakase betyr «kokken bestemmer» på Japansk
Omakase betyr
«kokken bestemmer»
på Japansk
«We say that MENT creates, but nature decides»
OMAKASE betyr “kokken bestemmer” på Japansk. På Omakase Hamar har de valgt noen av produktene vi utviklet til Under, og ment® har designet skåler, tallerkener og boller til denne perlen av en restaurant– slik at det blir slik som kokken har bestemt.
OMAKASE betyr “kokken bestemmer” på Japansk. På Omakase Hamar har de valgt noen av produktene vi utviklet til Under, og ment har designet skåler, tallerkener og boller til denne perlen av en restaurant– slik at det blir slik som kokken har bestemt.